Log ind

Produkter     ........max/side


Indkøbskurv


Søg


Filters:

Video via IP uden udfald / Video always-on

V-ON fra Moxa

V-ON fra Moxa, Video Aways On

 

Introduktion.

Videoovervågning via IP er særlig følsom over for udfald, og selv med redundante forbindelser kan man være uden video i flere sekunder. Med V-ON er du sikret mod Video udfald (under 50ms).

Udfald ved Unicast eller Multicast Video.

Med mindre man kan acceptere et totalt udfald i tilfælde af et kabelbrud eller en defekt enhed eller ved strømudfald, kræver alle installationer en form for redundant opkobling, enten med RSTP eller Moxas Turbo Ring og Turbo Chain.

Den tid man kan risikere at være uden video, i tilfælde af et kable brud eller en enhed går ned (defekt eller mister strømmen), er afhængig af om video sendes som Unicast eller Multicast trafik. Uanste om der er tale om Layer 2 eller Layer 3 switche, vil man ved RSTP og Unicast tælle udfald i sekunder, og ved RSTP og Multicast i mere end 100 sekunder.

Med Moxas V-ON teknologi baseret på deres populære Turbo Ring og Turbo Chain teknologi regner vi nu i milisekunder (under 50ms ved Layer 2 og 300ms ved Layer 3 switche),

I det følgende et par eksempler på Layer 2 og Layer 3 switche baseret på Unicast og Multicast. Som det ses, kan man tilbyde stort set Video uden udfald, noget man ikke tidligere har været vandt til.

 

V-ON fra Moxa, Video Aways On

V-ON fra Moxa, Video Aways On

V-ON fra Moxa, Video Aways On

V-ON fra Moxa, Video Aways On

 

Vi har lavet en video, der forklarer teknologien bag V-ON, den kan ses her...

 

V-ON fra Moxa, Video Aways On

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Thiim A/S © 17/06-2016

 
Thiim A/S     -     Transformervej 31     -     2860 Søborg     -     Danmark     -     Telefon: 4485 8000     -     Fax: 4485 8005     -     CVR: DK34649510     -      thiim@thiim.com

Visa Dankort Master Card JCB American Express