Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Data logger

Få en pålidelig data logger af høj kvalitet og tilpasset netop dit behov for dataindsamling.

Dataloggere til dataopsamling

En data logger er en selvstændig enhed, der anvendes til at måle og registrere forskellige data. Den anvendes til at registrere og lagre data over en kortere eller længere periode. Din dataindsamling kan efterfølgende downloades, visualiseres og analyseres. Fælles er desuden at de er nemme at bruge og har en lang batterilevetid.

Vi hjælper dig med data logger viden & teknologi

Kan du vinge disse 3 spørgsmål af? Så ring til os!

Har du brug for at måle på et enkelt punkt med jævne mellemrum, logge dets måledata og udskrive dem senere til yderligere analyse eller kontrol?

Har du behov for løbende overvågning af fx temperatur, spænding, strøm, energi etc. i mange målepunkter samtidigt?

Og har du brug for den hurtigst muligt, så du kan komme i gang?

Vi rådgiver og hjælper dig med at udvælge de helt rigtige produkter til netop dit målebehov, og sørger for at levere dem i rette tid.

Udover at give dig pålidelige og nøjagtige data og eliminere behovet for manuel registrering, kan en data logger hjælpe med at identificere trends og mønstre.

De kan desuden opdage potentielle problemer i tæt på real tid, og advare dig hvis en parameter overstiger en bestemt værdi.

Dataloggere anvendes indenfor forskning, energi, vand og spildevand, landbrug, produktion, lagre mm.

Hvad har du brug for?

Vi hjælper dig med…

Dataloggere

Kontakt os for alle typer af dataindsamling. Udvalget af data loggere fra Onset og Gemini dækker dine behov indendørs, udendørs, trådløst, og indenfor energi, vand og vejr.

Små og store antal

Hos os kan du få hjælp uanset hvor mange data loggere du skal bruge.

At finde den helt rigtige

Uanset hvad du ønsker at måle på, kan vi finde den rette data logger til dig.

Ekstraudstyr

Du har mulighed for at få et væld af tilpasninger fra det store katalog af ekstraudstyr, fx prober i mange forskellige udgaver og kabellængder.

Specialtilpasninger

Ud over standard produkter, kan vi hjælpe dig med specialtilpasning af dataloggere efter netop dine ønsker. Vi er klar over, at du ofte har brug for hjælp hurtigst muligt.

De bedste produkter

Alle vores produkter er af bedste kvalitet og opfylder de krævede nationale og internationale regler til den påtænkte anvendelse.

De bedste leverandører

De leverandører, som du finder hos os, er førende indenfor udviklingen på verdensplan, og de er alle gennemtestede, pålidelige og anerkendte brands.

De bedste eksperter

I kontakten med os, møder du teknisk uddannede medarbejdere med mange års erfaring, som hjælper og guider dig til at lave den rigtige løsning for dig.
data-logger-vand
data-logger-tinytag

Leverandører:

Scroll to Top

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.