El-komponenter

Opbyg pålidelige industri automatik paneler og installationer med el-komponenter af høj kvalitet – omskiftere, afbrydere, trykknapper, elektromagneter og termostater.

Vi er Kraus & Naimers officielle danske partner

Vi har i over 25 år været Kraus & Naimers officielle partner i Danmark.

Vi hjælper dig via den nyeste viden & teknologi

Kan du vinge disse 3 spørgsmål af? Så ring til os!

Bygger du maskiner og andre elektriske installationer til industrielle automatik anlæg?

Har du brug for pålidelige og robuste el komponenter af høj kvalitet?

Og har du brug for dem hurtigst muligt, så du kan fortsætte driften?

Vi rådgiver og hjælper dig med at udvælge de helt rigtige komponenter til netop din automatik  installation, og sørger for at levere dem i rette tid.

Komponenterne sidder i mange forskellige elektriske automatik installationer: bla. i transport (jernbane, skibsfart, vejtransport mm), interne transportsystemer, liftsystemer, nødstrømsanlæg, energiforsyning mm.

Hvad siger kunderne?

"Thiim rater meget højt i vores målinger på leveringsperformance. I er en stabil leverandør, der altid svarer hurtigt, og leverer som aftalt og i rette tid – også i denne turbulente tid. Det giver os ro og tid til at fokusere på de mange andre udfordringer."
Hvad har du brug for?

Vi hjælper dig med…

El-komponenter

Kontakt os for omskiftere, afbrydere og trykknapper fra Kraus & Naimer, og elektromagneter, industristik og termostater fra Magnet Schulz og Microterm til opbygning af pålidelige industri automatik installationer.

Små og store antal

Hos os kan du få hjælp uanset hvor mange komponenter du skal bruge.

Erstatning for udgåede mærker

Uanset hvilket mærke du hidtil har anvendt, kan vi erstatte den med en ny fra Kraus & Naimer.

Ekstraudstyr

Du har mulighed for at få et væld af tilpasninger med det store katalog af ekstraudstyr, fx nøgler, kapslinger, lys, indikatorer og dørkoblinger.

Specialtilpasninger

Ud over standard produkter, tilbyder vi specialtilpasning af omskiftere efter dine ønsker på blot få dage. Vi er klar over, at du ofte har brug for en ny hurtigst muligt.

De bedste produkter

Alle vores produkter er af bedste kvalitet og opfylder de krævede nationale og internationale regler til den påtænkte anvendelse.

De bedste leverandører

Du finder hos os de leverandører, som på verdensplan er førende indenfor udvikling, og er gennemtestede, pålidelige og anerkendte automatik brands.

De bedste eksperter

I kontakten med os, møder du teknisk uddannede medarbejdere med mange års erfaring, som hjælper og guider dig til at lave den rigtige løsning for dig.

Den bedste support

Du kan gøre brug af vores specialviden og dag-til-dag produktion af de fleste typer omskiftere og afbrydere. Har du et DK-nr. kan vi 99,9% sikkert genskabe en ny til dig via vores omfattende arkiv, og har du brug for en erstatning for et andet mærke, klarer vi også den.

elektromagneter
el-komponenter-kraus-naimer

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.