Funktionsgreb

Funktionelle og sikre greb og håndtag

Kraus & Naimers trykknapper, greb og håndtag er en ideel kombination af funktionalitet, sikkerhed og økonomisk effektivitet i et modulært design.

Trykknapper & LED-lys/indikatorlamper/pilotlys

Disse er designet til industrielle applikationer. Uanset om de er installeret i paneler, tavler, styrepulte eller kontrolborde, gør det ergonomiske design dem til den ideelle løsning i styrekredsløb/styrestrømkredse.

Alle frontelementer leveres med en beskyttelse til mindst IP67. Nogle knapper og de fleste pilotlys tilbyder endda en beskyttelsesgrad på IP69K, hvilket gør dem specielt velegnet til brug i miljøer, hvor der er krav om rengøring, f.eks. i fødevareindustrien.

LED-lys fås i grøn, rød og hvid farve, har en lang levetid (op til 100 000 driftstimer), har kun 2 spændingsområder og fås med LED-serieelementer til afkoblet funktionsstyring.

trykknapper

Funktionsgreb og maskinhåndtag

Kraus & Naimers funktionelle greb og håndtag giver dig mulighed for at styre dine processer, læse information eller gribe hurtigt ind, hvis det er nødvendigt. 

Med mere end 15 forskellige basismodeller finder du løsninger til mange udfordringer – nødstopfunktion, membrantastatur, LED-belysning, kapacitiv berøring, transponder eller pneumatiske applikationer.

Desuden kan basismodellerne tilpasses individuelt. Materiale, håndtagslængde, trykknapper og skiftekontakter eller påskrifter kan alle tilpasses efter dine behov.

funktionsgreb

Brug for hjælp?

Kontakt vores eksperter:

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.