Trykknapper & elektriske håndtag

Kraus & Naimers trykknapper og elektriske håndtag er en ideel kombination af funktionalitet, sikkerhed og økonomisk effektivitet i et modulært design.

Trykknapper & LED-lys/indikatorlamper/pilotlys

Disse er designet til industrielle applikationer. Uanset om de er installeret i paneler, tavler, styrepulte eller kontrolborde, gør det ergonomiske design dem til den ideelle løsning i styrekredsløb/styrestrømkredse.

Alle frontelementer leveres med en beskyttelse til mindst IP67. Nogle trykknapper og de fleste pilotlys tilbyder endda en beskyttelsesgrad på IP69K, hvilket gør dem specielt velegnet til brug i miljøer, hvor der er krav om rengøring, f.eks. i fødevareindustrien.

LED-lys fås i grøn, rød og hvid farve, har en lang levetid (op til 100 000 driftstimer), har kun 2 spændingsområder og fås med LED-serieelementer til afkoblet funktionsstyring.

Elektriske håndtag

Kraus & Naimers funktionelle håndtag giver dig mulighed for at styre dine processer, læse information eller gribe hurtigt ind, hvis det er nødvendigt. Sådan fører du industrielle applikationer trin for trin ind i den digitale verden.

Med mere end 15 forskellige basismodeller finder du løsninger til mange udfordringer – trykknapper, nødstopfunktion, membrantastatur, LED-belysning, kapacitiv berøring, transponder eller pneumatiske applikationer.

Desuden kan basismodellerne tilpasses individuelt. Materiale, håndtagslængde, trykknapper og skiftekontakter eller påskrifter kan alle tilpasses efter dine behov.

 

Brug for hjælp?