Isolationsforstærkere

Isolationsforstærkere designet til galvanisk adskillelse og konvertering til analoge ind- og udgangssignaler. Thiim Isolation forstærkere bruges til at interface fx PLC og et isoleret signal fra sensorer og andet udstyr. Thiim isolationsforstærkere fås med flere inputformater til bred anvendelse.

Multifunktions AISA forstærkere

Isolationsforstærkeren er bygget med en lineær opto-kobler. Den er designet til galvanisk adskillelse og konvertering mellem forskellige standarder for analoge input- og outputsignaler. Lineariseret optisk transmission bruges til at opnå høj nøjagtighed. Anvendes som interface mellem forskellige slags analoge sensorer og modtagende instrumenter, såsom indikatorer, optagere, alarmenheder og PLC’er.

Multifunktions AISB-sender mV-indgang

mV-senderen er designet til at konvertere lavniveau støjfølsomme signaler til højniveau-signaler og forbedre støjimmuniteten ved at tilføje en galvanisk adskillelse. AISB er bygget med en lineær optisk transmission for høj nøjagtighed. mV-senderen er en version af isolationsforstærkeren. mV-senderen er designet til transmission af signaler fra fjerne sensorer til kontrolrummet eller til interface mellem sensor og pc eller PLC. Sensorer kan være af enhver art som: Shunt, målebroer eller brugt i vægtceller eller i temperaturenheder.

Sløjfeforstærker

Sløjfeforstærkeren er designet til at adskille en 4 – 20 mA sløjfe i to galvanisk adskilte 4-20 mA sløjfer for at forhindre signalforvrængning og instrumenteringsskader på grund af elektrisk støj, spændingsspidser og jordsløjfestrømme. Forstærkningen er baseret på en højtydende lineær opto-kobler med en fremragende linearitet og en lav koblings-kapacitet.
Til brug i instrumentering med strømsløjfe I/O som brugt af PLC’er, sensorer, optagere, indikatorer, alarmenheder osv.

Brug for hjælp?