Motor og generatorrelæer

Overvåg motorhastigheden med Thiims motorrelæer. Kontrollér synkroniseringen mellem generator og lysnet for at synkronisere generatorspændingen til lysnettet. Thiim A/S tilbyder dig et kompakt design af relæer med muligheder for tilpasning.

Startspærre og overhastighed

Disse relæer er designet til automatisk start af benzin-, gas- eller dieselmotorer og for at forhindre motorskader pga. fejl i det automatiske hastighedskontrolsystem.
Relæerne overvåger meget nøjagtigt frekvensen fra enten en magnetisk pick-up, en tachogenerator eller hovedgeneratoren.
Kan anvendes som automatiske startere til motorer i generatorsæt, køleskabe og pumpeenheder.

Synkronisatorer

Synkronkontrolrelæet SYND er en multifunktionsenhed, der kan indstilles til både konstant- eller pulsudgang, samt til at aktivere eller deaktivere synkronisering til en “død bus”. Enheden er designet med en mikrocontroller til at overvåge bus- og generatorspændingen, samt faseforskellen mellem to net. SYND sikrer de rigtige forhold før tilslutning af generatoren til bussen, for at undgå skader på generatoren, og fejlfunktion eller beskadigelse på det tilsluttede udstyr. Enheden er specielt designet til DIN-skinnemontering på bunden af ​​styreboksen for nem tilslutning til de to bussystemer. For en frontpanelindikation af funktionen kan SYND tilsluttes via et simpelt treleder digitalt interface til den valgfrie panelindikator type SYPD.

Startspærre

Startrelæerne er designet til at blive brugt med benzin-, gas- eller dieselmotorer. FAAA og FXAA bruges til at spærre starteren, så snart motoren kører af sig selv. Relæerne overvåger nøjagtigt frekvensen fra enten en magnetisk pick-up, en tachogenerator eller hovedgeneratoren.
Kan anvendes som automatiske startere til motorer i generatorsæt, køleskabe og pumpeenheder.

FXAA
FAAA

Overhastighed

Overhastighedsrelæerne er designet til at blive brugt med benzin-, gas- eller dieselmotorer. FABA og FXBA bruges til at forhindre motorskader på grund af fejl i det automatiske hastighedskontrolsystem. Relæerne overvåger nøjagtigt frekvensen fra enten en magnetisk pick-up, en tachogenerator eller hovedgeneratoren.
Kan anvendes som automatiske startere til motorer i generatorsæt, køleskabe og pumpeenheder.

FXBA
FABA

Brug for hjælp?