Overvågning AC/DC

Jordafledningsovervågning for total- og grenlækage tilbydes af Thiim A/S. Relæerne overvåger isolationsforringelse og fejl. Relæet giver en tidlig advarsel, hvis en lækstrøm overstiger et forudindstillet niveau for jordlækage, hvilket kan have stor indvirkning på maskiner og mennesker. Thiim A/S tilbyder også forskellige relæer til overvågning af strøm eller spænding.

Strømrelæ DC

IDRA DC-strømrelæet er en miniatureret og omkostningseffektiv løsning til overvågning af en jævnstrøm. For at tillade en høj kontinuerlig strøm er enhederne for strømme over 10 A forsynet med 500 mm flyvende ledninger på 2,5, 4,0 eller 6,0 mm2. Strømmen overvåges ved hjælp af et reed-relæ, og sætpunktet er fast. Anvendes som input til PLC’er til over- eller understrømsovervågning af DC-belastninger eller ladestrømme.

Etfaset strømrelæ

Strømrelæet er designet med en mikrocontroller. Med programmérbar rækkevidde, funktion og timing kan den programmeres til at dække alle slags applikationer. Den overvågede strøm føres gennem en intern shunt med et spændingsfald på 50 mV ved fuld rækkevidde. For ekstrem støjimmunitet bliver spændingen derefter forstærket i en afbalanceret forstærker, ensrettet, gennemsnittet og sammenlignet med en forudindstillet referencespænding. AC og DC strøm mellem 1 mA og 10 A kan måles direkte. Ved hjælp af en strømtransformator eller en shuntmodstand kan rækkevidden udvides uden grænser.

Brug for hjælp?