Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Data logger

Få en pålidelig data logger af høj kvalitet og tilpasset netop dit behov for dataindsamling.

Dataloggere til dataopsamling

En data logger er en selvstændig enhed, der anvendes til at måle og registrere forskellige data. Den anvendes til at registrere og lagre data over en kortere eller længere periode. Din dataindsamling kan efterfølgende downloades, visualiseres og analyseres. Fælles er desuden at de er nemme at bruge og har en lang batterilevetid.

Vi hjælper dig med data logger viden & teknologi

Can you wing these 3 questions off? Then call us!

Har du brug for at måle på et enkelt punkt med jævne mellemrum, logge dets måledata og udskrive dem senere til yderligere analyse eller kontrol?

Har du behov for løbende overvågning af fx temperatur, spænding, strøm, energi etc. i mange målepunkter samtidigt?

Og har du brug for den hurtigst muligt, så du kan komme i gang?

Vi rådgiver og hjælper dig med at udvælge de helt rigtige produkter til netop dit målebehov, og sørger for at levere dem i rette tid.

Udover at give dig pålidelige og nøjagtige data og eliminere behovet for manuel registrering, kan en data logger hjælpe med at identificere trends og mønstre.

De kan desuden opdage potentielle problemer i tæt på real tid, og advare dig hvis en parameter overstiger en bestemt værdi.

Dataloggere anvendes indenfor forskning, energi, vand og spildevand, landbrug, produktion, lagre mm.

How may we help you?

We offer you...

Dataloggere

Kontakt os for alle typer af dataindsamling. Udvalget af data loggere fra Onset og Gemini dækker dine behov indendørs, udendørs, trådløst, og indenfor energi, vand og vejr.

Small and large numbers

Hos os kan du få hjælp uanset hvor mange data loggere du skal bruge.

At finde den helt rigtige

Uanset hvad du ønsker at måle på, kan vi finde den rette data logger til dig.

Accessories

Du har mulighed for at få et væld af tilpasninger fra det store katalog af ekstraudstyr, fx prober i mange forskellige udgaver og kabellængder.

Custom adjustments

Ud over standard produkter, kan vi hjælpe dig med specialtilpasning af dataloggere efter netop dine ønsker. Vi er klar over, at du ofte har brug for hjælp hurtigst muligt.

The best products

All our products are of the best quality and meet the required national and international standards for the intended use.

The best suppliers

You will find with us the suppliers who are world leaders in development, and are thoroughly tested, reliable and recognized brands.

The best experts

In your contact with us, you will meet technically trained employees with many years of experience, who will help and guide you to make the right solution for you.
data-logger-vand
data-logger-tinytag
Scroll to Top

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.