Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Embedded computer 1GHz Linux installed and ready for use

 

Introduktion.

UC-8112A-ME-T-LX er en ny kompakt og industriel computer med 1 GHz Armv7 Coretex-A8 processorer, Moxa LTS Industrial Linux installeret klar til brug, 4G/LTE som standard, udvidet temperatur og meget mere.

UC-8112A-ME-T-LX er designet til industrielle embedded applikationer for dataindsamling, behandling, styring med mere. Computeren leveres med 2x RS-232/422/485 serielle porte og 2x 10/100 Mbps Ethernet porte samt en Mini PCIe sokkel til understøttelse af mobil eller WiFi moduler. Disse alsidige funktioner gør UC-8112A-ME-T-LX til en kraftfuld løsning til mange komplekse kommunikationsløsninger.

UC-8112A-ME-T-LX er bygget op omkring en Cortex-A8-processor, der er optimeret til brug i energiovervågningssystemer, men er også anvendelig til en række industrielle løsninger. Denne lille industrielle computer er en pålidelig og sikker gateway til data opsamling, behandling og styring samt en nyttig kommunikationsplatform til mange andre store implementeringer.

Modeller understøtter udvidet temperatur og kan leveres med LTE som standard. Alle enheder testes grundigt i et testkammer, hvilket sikrer at de kan klare det ekstreme temperaturområde fra -40°C til +70°C, selv med LTE modulet installeret.

 

5 års reklamationsret.

UC-8112A-ME-T-LX er udviklet til industrien og produceres af de mest pålidelige komponenter. Dette gør, at du kan forvente en fejlfri installation i mange år og Moxa yder 5 års reklamationsret på deres serie her, hvor man fra andre producenter kun yder 1 eller i bedste fald 2 år.

 

Udvidet temperatur område.

De færreste embedded computere med LTE/4G modul indbygget, klarer under 0°C og over 50°C, men denne nye embedded computer fra Moxa klarer noget ud over det sædvanlige, fra -40°C til 70°C. Det vil sige at den kan starte op selv når den har siddet i et kold kabinet flere dage men også køre fejlfrit hvis den sidder i et kabinet i solen, hvor temperature kan være høj. Vi anbefaler en form for køling i kabinettet, da høj temperatur gennem længere tid kan forkorte levetiden (MTBF), men skulle kølingen fejle, så kører computeren videre uden at bryde ned.

 

Moxa Industrial Linux LTS.

Når du får UC-8112A-ME-T-LX serien leveret, er Linux allerede installeret, maskine er klar til brug. Du installerer dit program/applikation og du er i gang.

Moxas Industrial Linux er baseret på Debian 9 og Moxa forpligter sig til at holde denne version kørende og opdateret minimum 10 frem i tiden. Det betyder, at når du har fået din løsning op at køre, kan du være sikker på at den vil være supporteret langt tid frem, at du ikke hele tiden skal opdatere dit program hver gang der kommer en ny version på markedet.

 

Lysdioder du selv kan styre.

På fonten er en del lysdionder for at indikere status, f.eks. USB, SD kort, Power og signalstyrke. Men foruden disse, er der også en lysdiode som du selv kan styre fra dit program, samt tre lysdioder som kan styres i forbindelse med programafviklingen. Vi kalder disse lysdioder for Diagnosis og de kan hjælpe dig hvis du en dag har brug for at fejlfinde på en applikation som ikke starter op som forventet. Teknikeren aflæser kombinationen af de tre lysdioder, slår op i manuane og straks ved han hvad der er galt, hvad han skal kigge efter.

 

Slot for SD og SIM kort.

På fronten kan man let komme til SD og SIM kortet. De er dog gemt væk bag en lille ’låge’, det kræver en skruetrækker så man ikke bare lige kan ’snuppe’ kortene uhensigtsmæssigt.

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Scroll to Top

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.