Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

A common platform for future-proof modular Ethernet network

Introduktion.

Fleksibel og modulopbygget Managed Gbit Ethernet switch som kan sammensætte i lige netop den kombination du skal bruge. Op til 28 porte, vælg mellem RJ45, SFP fiber og/eller PoE.

En platform mange muligheder.

Industrielle netværk anvendes flere og flere stedet og vokser i omfang, det sætter store krav til både skalering og sikkerhed. Opbygning af et fleksibelt, skalerbart og pålideligt netværk, der er i stand til at imødekomme de voksende krav og forskellige industrielle netværk, giver mange steder udfordringer. Derfor er det vigtigt med fleksible løsninger, der er lette at vedligeholde, for at sikre pålidelig drift og samtidig holde omkostningerne nede.

Med introduktionen af Moxas MDS-G4000 serie af modulære Ethernet switche, er det muligt at mixe netop den kombination af Ethernet forbindelser, alt efter opgavens krav. Det bliver nemmere at installere og vedligeholde, da det er den samme switch fra opgave til opgave, men med forskellige Ethernet moduler installeret.

100 forskellige kombinationer.

Der er flere forskellige moduler at vælge mellem, alle med hver 4 porte, RJ45, PoE eller SFP (fiber), 10, 1000 eller 1000mbit, samt to Power moduler for redundant forsyning, 24-48VDC eller 110-220VDC/VAC.

Basismodulet findes i tre udgaver, som alle standard kommer med 4x RJ45 Gigabit porte. Der er plads til 2 forsyningsmoduler og 2, 4 eller 6 udvidelsesmoduler. Så de tre grundmoduler kan altså have fr 4 til 12 porte, 4 til 20 eller 4 til 28 porte.

How swappable.

Selv om produkterne fra Moxa er af højeste kvalitet og designet til 24×7 i industrien, kan det alligevel ske at et modul går i stykker. Enten pga. udefra kommende årsager som lyn eller andet eller forkert betjening. Men så er det rart at vide, at de enkelte moduler kan skiftes ud, medens der er strøm på, uden at switche skal slukkes.

Faktisk er det hele bygget op om et passivt backplane, hvor næsten igen ting kan gå i stykker, resten er let at skifte på grund af den modulære opbygning.

Brugervenllighed på næste nivau.

MDS-G4000 leveres med Moxas nye brugerinterface, som gør det let og overskuelig at installere og vedligeholde switchen og installationen.

Enten via switchens indbyggede Dashboard, Moxas virtuelle værktøj Mx View eller deres app til din smartphone. Alt dette til sammen gør det nemt at overvåge sin installation og selvfølgelig med højeste sikkerheds niveau med flere bruger niveauer.

Montering på DIN-skinne eller i 19” Rack?

MDS-G4000 serien er designet til at blive monteret på DIN-skinne i et panel, men vi kan også levere et kit, så en eller flere switche kan installeres i et 19” Rack, 3U høj.

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.