Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Har du styr på virksomhedens biler?

Har du styr på virksomhedens biler?

Hvis du kan samle live data om, hvor dine biler er (GPS), hvad status er på de enkelte biler (CAN bus) og hvordan de varer som du fragter rundt har det (I/O), så kan du optimere og spare penge.

 

Høj ydeevne med flere muligheder for I/O.

VT310 har indbygget LTE CAT M1, CAT1 og CAT4, der giver en pålidelig forbindelse og med de integrerede digitale I/O, 2x CAN bus og GPRS gør det let at få informationer fra køretøjet. Der er også indbygget Bluetooth antenne, hvis man lokalt får behov for at tilgå enheden trådløst.

Overvågning af køretøjets status i realtid.

Kommunikation via OBD-II, J1939 og J1708 giver let adgang til køretøjets data i realtid, f.eks. hastighed, motorens status og andre brugbare informationer. VT310 har indbygget support for GNSS (GPS), der giver præcis information om hvor køretøjet befinder sig. Sammen med en SmartFleet løsning i skyen, vil man hele tiden kunne se, hvor de enkelte køretøjer befinder sig og hvad status er på dem. På dem måde kan man kalde køretøjet til service, inden det bryder sammen ude på landevejen og dyrebare varerne ikke kan leveres som aftalt med kunden.

 

Uafbrudt information om køretøjets placering.

GNSS/LBS er en GPS med høj følsomhed, der præcist viser hvor køretøjet befinder sig. GNSS står for Global Navigation Satellite System og består af en række satellitter som sender data til GNSS modtagerne, som så udregner positionen nøjagtigt. GNSS er en global standard der inkluderer det europæiske Galileo, det amerikanske Navstar GPS, det russiske Global Navy Navigatsionnaya Sputnikkovaya Sisttema (GLONASS) og det kinesiske BeiDou Navigation Satellite System.

 

Batteri backup ved strømsvigt.

Med det indbyggede batteri på 1200 mAh, kan VT310 arbejde videre, selv hvis forsyningen skulle blive afbrudt. Det sikrer at data stadig sendes op i skyen, selv under uheldige omstændigheder.

 

Designet til brug i køretøjer.

VT310 er i høj kvalitet, så den ikke går i stykker ved ustabil forsyningsspændingen, transienter eller vibrationer. Den klarer støv og vandsprøj (IP67), så den kan installeres i udsatte områder uden problemer.

 

Understøtter førende IoT cloud løsninger.

VT310 understøtter forbindelse til førende IoT cloud løsninger eller til kundens egen server løsning ved kommunikation via protokollerne MQTT og MQTTS.

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Scroll to Top

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.