Quick support = saved money

Introduktion.

Du kan nu for en lav pris, uanset hvor du er, let og hurtigt få adgang til fjerne enheder. Ret fejl, opdater firmware eller andet, du behøver ikke selv være til stede. Du yder hurtig support, kunden er glad, du sparer tid til rejser, det betyder du tjener flere penge.

InConnect Service.

Få adgang til dine fjernopkoblede enheder lige meget hvor de er installeret og hvornår du har brug for det. InConnect er en simpel plug & play service, som bygger på en sikker platform med sikre forbindelser, der giver dig adgang til f.eks. Industri computere, servere, IP kameraer, PLC’er, HMI’er, RTU enheder, controllere, I/O moduler og meget mere.

Du opretter selv let og hurtigt en konto i skyen, indtaster de modems du vil have tilsluttet og underliggende enheder og du er kørende. Det hele er forberedt til dig, lige til at gå til, du behøver ikke vide noget om Cloud løsninger overhovedet.

Konfiguration med få klik med musen.

Med InConnect’s cloud connection service, kan du med få klik med musen let konfigurere dit netværk, hvilke enheder sidder hvor, også selv om der er tale om flere forskellige lokationer. Ikke kun i Danmark, enhederne kan være spredt over hele verdenen, så længe der er forbindelse til Internettet.

Praktisk og billig punkt-til-punkt løsning.

Med InConnect kan du hjemmefra forbinde dig til f.eks. PLC’er, HMI’er og Industri computere på forskellige lokationer rund om i verdenen via din PC, Tablet eller mobiltelefon. InConnect tilbyder flere forskellige opkoblingsmuligheder som Bruger til enhed, lokation til lokation, enhed til enhed, én til én eller mange til mange.

Let at konfigurere og let at holde ved lige.

Det er let at overvåge data som sendes, se status på gateways og routers, opgradere firmware eller rette konfigurationen, få alarmer via email og SMS og meget mere.

Anvender standard industrielle men billige modemmer og routeres fra Inhand, ingen besværlig ekstra konfiguration. Sæt et hak i ”Aktiver InConnect” og skriv strengen med login til Cloud serveren og du er kørende med få klik.

Avanceret sikkerhed for data transmission.

InConnect er 100% sikret med Firewall, krypteret data transmission, adgangskoder og meget mere. Forbindelse til InConnect fra både klient og Router sker via en VPN forbindelse med CA godkendelse og data der sendes begge veje er krypteret, så ingen andre kan ”lytte” med.

Priser.

Det er gratis at oprette en InConnect konto, som giver mulighed for at tilslutte op til 4000 enheder. Du betaler intet opstarts gebyr og intet månedligt gebyr, kun 2,50 USD / Gigabyte du sender. Ved opstart har du en kredit på 10GB, så du har mulighed for at teste funktionerne, så er du sikker på, du vælger den rigtige løsning.

Foruden cloud løsningen, som kører på en Amazon server, skal du købe en eller flere af vores billige Industrielle Inhand routere. De kan være med og uden modem, alt efter hvordan du kan eller ønsker at tilslutte dem.

Som eksempel har vi en router med 4G modem og WiFi til under 1.000,00kr.

Et tænkt eksempel:  En kunde har i en pumpestation med en PLC og 10 I/O moduler, han har fem pumpestationer fordelt over et større område, han ønsker forbindelse via 4G og 4 teknikere skal have adgange til at yde support eller service, fra hvor de nu befinder sig på det givende tidspunkt.

Samlet pris ved installation er under 5.000,00kr + SIM kort samt løbende 2,50USD / Gigabyte data der sendes.

Billigere og nemmere kan en sådan løsning ikke gøres.

Ring til os eller send email via nedenstående link, så forklarer vi kort hvad det er du skal gøre og hvordan, så du hurtigt kan komme i gang, resten klarer du let selv. Ønsker du vi følger og guider dig helt i mål, tilbyder vi også dette for en beskeden merpris. Du kan trygt stole på os.

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har et projekt eller en ide du vil drøfte med os. Vi kommer også gerne forbi til et uforpligtende møde og demonstrerer løsningen, vi er sikker på du bliver begejstret og kan se fordelene.

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

 

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.