Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

I/O solutions with SNMP and RESTful API

 

Introduktion.

Ny smart og modulær løsning med op til 32 I/O moduler. Let at konfigurere og nem at kommunikere med. Understøtter SNMP, RESTful API og MQTT, så kan du bruge de protokoller du kender i forvejen.

 

 

OT eller IT?

Dataopsamling og styring af industrielle processer har i mange år været styret af procesteknikere, men der er et sigende behov for at processerne overvåges på et højere niveau. At man samlet data sammen som man kan evaluere på, så man kan finde fejl og forhindre dem inden de opstår. Det kan også være man på ej højere plan ønsker en visning af en kørende proces uden at sætte det helt store i gang.

Det er her IT teknikerne kommer ind i billedet, men de har typisk ingen erfaring med de protokoller man bruger i proceslaget. Modbus/RTU og Modbus/TCP er sort tale, her er i stedet SNMP, RESTful API og MQTT daglig tale

Denne ny modulære I/O løsning fra Moxa tagger højde for dette. Her er der både support for Modbus/RTU og Modbus/TCP samt SNMP, RESTful API og MQTT, så den kan bruges af både OT og IT ingeniører.

 

 

Indbygget Modbus/RTU til Modbus/TCP gateway.

ioThinx 4510 serien er som udgangspunkt for I/O som Digitale ind- og udgange, Analoge ind- og udgange, RTD og TC temperaturfølere, men i mange tilfælde er der også behov for at understøtte specielle moduler med Modbus/RTU (seriel) eller Modbus/TCP (Ethernet) interface. ioThinx 4500 serien løser også dette, da der er indbygget Modbus Gateway. Let at bruge og let at sætte op uden det store kendskab til Modbus protokollen.

 

 

Let at installere.

ioThinx 4510 serien med moduler passer let på en DIN-skinne. Den består af et CPU modul og op til 32 I/O moduler efter eget valg. I/O modulerne monteres let ved siden af CPU modulet ved at skubbe dem ind i slidserne, som også giver elektrisk forbindelse, ingen løse/ekstra ledninger modulerne imellem.

De enkelte ledninger til I/O forbindelserne er uden skruer, ledningerne presses let ned i stikkene uden brug af værktøj. Denne fremgangsmåde sparer tid når enhederne monteres, det sker let og hurtig og forbindelserne er stabile selv hvis installationen sidder et sted med rystelser.

Skulle man efter det hele er installeret og i brug komme ud for at det bliver nødvendigt at skifte et enkelt I/O modul ud, gør man det let. Uden værktøj kan det defekte modul let løsnes fra DIN-skinnen og byttes ud med et nyt.

 

 

Mere end man forventer.

ioThinx 4510 understøtter op til 32 I/O moduler, let montering og service uden brug af værktøj, nem konfiguration via WEB, indbygget Modbus Gateway, Support for Modbus, SNMP, RESTful API og MQTT, udvidet temperatur -40 til +75°C og meget mere.

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

 

Scroll to Top

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.