Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Avanceret ioThinx 4533 computer med I/O moduler

 

Introduktion.

Til en IIoT eller Industri 4.0 opgave med behov for flere I/O punkter, er denne enhed et fornuftigt valg. Med Linux Debian 9, C/C++, Python og SDK for Azure, AWS og Alibaba, er du hurtigt i mål.

 

 

Indhente data, behandle dem og send dem til skyen.

IoThinx 4530-serien er en avanceret modulært controller med et unikt hardware-design, hvilket gør den til en ideel løsning til en række industrielle applikationer, til indsamling af data. IoThinx 4530-serien har et unikt mekanisk design, der sparer tid ved installation og service/vedligeholdelse.

IoThinx 4530-serien leveres med Moxa’s Industrielle Linux version og indbygget Azure, AWS eller Alibaba cloud SDK. Så kan du let lave en løsning som behandler og gemmer vigtige data i skyen, for efterfølgende at analysere dem, og på baggrund af disse data, træffe de rigtige valg.

ioThinx 4530-serien understøtter programmeringssprogene Python og C/C++, og inden længe også Node-RED.

 

 

Let installation og service uden brug af værktøj.

IoThinx 4500-serien har et unikt mekanisk design, der reducerer den tid, der kræves til installation og evt. senere service. Faktisk er skruetrækkere og andet værktøj ikke nødvendigt til nogen del af hardwareinstallationen, herunder montering af enheden på en DIN-skinne, samt tilslutning af ledninger til både kommunikation og I/O.

Derudover kræves der ikke noget værktøj til at fjerne ioThinx eller I/O modulerne fra DIN-skinnen, hvis en modul ved service skal skiftes ud. Dette gøres lev ved at trykke og trække i låsefanen, som sidder på de enkelte moduler.

 

 

Indbygget Azure / AWS / Alibaba Cloud SDK som standard.

For at gøre det nemmere og hurtigere at få produktet klar til salg, leveres ioThinx 4530 serien med indbygget Azure, AWS eller Alibaba SDK. Du kan fokusere på at lave programmet, der indsamler data og behandler dem, Moxa sørger så for at dine data sendes op i skyen på den nemmeste måde. Data vil da være tilgængelige for videre behandling, krav som er basis for en professionel IIot eller Industry 4.0 installation.

 

 

I/O modulerne.

ioThinx-4530 serien består som basis af et CPU modul med en 1GHz CPU og Linux installeret, 1x RS232/422 eller 2x RS485 serielle porte og et RJ45 Ethernet 10/100MBit stik.

Det smarte design gør, at man let kan udvide med flere I/O moduler på siden af CPU modulet, de skydes let ind i hinanden. Med mulighed for op til 64 I/O moduler, med 8 eller 16 I/O på hver, skulle nok selv den mest krævende installation kunne dækkes.

Der er flere moduler at vælge mellem, du kan finde den her på vores hjemmeside.

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Scroll to Top

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.