Compact and reasonably priced PoE injector

Introduktion.

Har du brug for en simpel PoE injector forsynet med 24VDC, så er tNS-200IN-24V fra ICPDAS løsningen. Udvidet temperatur og montering på DIN-skinne til en pris langt under det man ellers havde forventet for lignende produkter. Og har du en 48VDC forsyning til rådighed, kan du vælge tNS-200IN, den er endnu billigere.

 

 

Industriel udførsel.

Selv om denne PoE injector er lille og billig, er den stadig af højeste kvalitet til brug i Industrien. Som standard klarer den et udvidet temperaturområde på -40 til +75°C, kan monteres direkte på DIN-skinne og understøtter PoE standarden IEEE 802.3af (15W).

Med PoE sparer man den ekstra kabling til forsyningen, så man kan nøjes med ét LAN kabel ud til f.eks. et PoE kamera eller et interface modul. Det er muligt at trække et LAN kabel op til 100 meter fra PoE injectoren og ud til kameraet eller hvad man ellers har behov for at forsyne.

Enheden detekterer selv når der tilsluttes en PoE enhed, det er ikke nødvendig at konfigurere noget. Det eneste man skal tilslutte er den eksterne forsyning.

Den billigste model tNS-200IN kræver 48VDC forsyning, men i de fleste industrielle installationer/paneler er der kun 24VDC til rådighed, derfor har ICPDAS udviklet og tilbyder modellen tNS-200IN-24V som forsynes fra 24VDC forsyning og så stepper forsyningen op til 48VDC på PoE udgangen, så den stadig overholder IEEE 802.3af (15W).

 

 

Let installation.

Forbind til PoE injectoren 24VDC eller 48VDC og LAN kabel til den nærmeste switch og så LAN kablet ud til den enhed man ønsker PoE forsynet. Et langt kabel hvis enheden sidder langt væk, et kort hvis den sidder lige ved siden af.

 

Hvorfor ikke en PoE switch?

Det er klart, at har man behov for flere  at forbinde flere PoE enheder, så vil en switch med 4 eller flere PoE udgange være en fornuftig løsning. Men vi se installationer hvor man allerede har installeret og konfigureret dyre switche og ikke vil udskifte dem for at kunne understøtte en eller flere PoE enheder. Det kan også være en fordel at dele PoE funktionen op, så skulle der brænde en port af, så er det ikke den store dyre switch som skal skiftes men kun et enkelt og billigt PoE modul.

tNS-200IN og tNS-200IN-24V monteres let på en DIN-skinne, forsyningen på 48VDC eller 24VDC på den orange klemrække. RJ45 stik til LAN kablet med og uden PoE på hver sin side.

På forsiden er to små lysdioder. De indikerer at forsyningen er ok og at PoE er aktiv.

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.