Managed and Unmanaged EN50155 Switch

 

Introduktion.

Fra Moxa har vi flere forskellige Ethernet switche med EN50155 godkendelse, der kan installeres i tog eller anvendes til andre krævende opgaver. Op til 28 porte, PoE, NAT router, Gigabit LAN.

 

EN50155 og EN50121-4.

Moxas TN-serie af switche med M12 stik er blandt de mest hårdføre Ethernet switche. De bærer alle de krævende EN50155 og EN50121-4 godkendelser, der gør at de kan bruges i tog eller lange banen.

EN50155 er nødvendig vor enheder som skal installeres i selve toget og EN50121-4 er for enheder som skal monteres langs banen og på stationerne.

Gigabit, PoE og udvidet temperatur.

 

Til der hvor de andre ethernet switche må give op.

TN-serien er ekstra beskyttet så de kan modstå udefra kommende belastning med en lang og pålidelig holdbarhed.

Klarer installation på stedet hvor det ryster meget, hvor forsyningen ikke er så stabil som man kunne ønske sig, hvor der er ekstreme temperature, lave som høje samt større elektrisk støj end man ellers vandt til.

 

Tog, bus, vindmøller…

TN-Serien er udviklet specielt til anvendelse i tog, men er også et fornuftigt valg ved anvendelse i busser eller andre køretøjer, vindmølletop hvor det ryster, i en produktionshal med store maskiner som generere elektrisk støj og mange andre steder.

 

Mange modeller.

Mange forskellige modeller, unmanaged og managed, med og uden PoE, fra 8 til 28-porte, Layer 2, Layer 3 og NAT router versioner, Turbo Ring for redundante sammenkoblinger og meget mere.

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.