Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

MGate Modbus RTU/ASCII/TCP-to-BACnet/IP 2-port gateway

Moxa Mgate 5217 hjælper dig med at spare energi og CO2 i datacentre

Vidste du, at HVAC-systemer (varme, ventilation og aircondition) står for det største energiforbrug i større bygninger og datacentre?

Det er derfor vigtigt at optimere energistyringen!

Ved at tilslutte de enkelte følere og målere i HVAC-systemet til bygningens overvågningssystem (EMS), får du med Moxas MGate gateway viden der gør det muligt at optimere energiforbruget. Dermed sparer din virksomhed CO2, energi og i sidste ende penge!

Med Moxa’s gateway MGate 5217i forbinder du let HVAC enhederne (Modbus baseret) med bygningens overvågningssystem (BACnet baseret).

Moxa sikkerhed til gateway

Sikker forbindelse.

Beskyt din installation, før det er for sent. Vores Modbus-til-BACnet protokol gateway har mulighed for at styre hvilke IP adresser som har adgang (whitelist), login i flere niveauer, forskellige adgangskoder og en TLS-sikker forbindelse. Dette reducerer risikoen for uønsket adgang og holder din installation sikker.

Moxa industrielle IoT produkter

 

Industriel kvalitet.

De fleste kan ikke acceptere at deres installation er nede fra tid til anden, det koster penge. Vores Modbus-til-BACnet protokol gateway har et robust design, er bygget op af kvalitetskomponenter, har 2 kV isolering på den serielle port og klarer et udvidet temperaturområde fra -40 til +75 °C. Alt dette samt at vi tilbyde fem års reklamationsret, sikrer dig en stabil og pålidelig installation i mange år.

Moxa er simpelt at installere

Simpel installation.

Umiddelbart skulle man tro, at det er en krævende opgave at konfigurere en Modbus til BACnet protokol gateway, men Moxa’s MGate 5217i gør det let for dig. Med funktioner, som logger data på den serielle port og LAN siden, samt muligheden for at definere det hele i et Excel regneark, kommer du hurtigt i mål.

Moxa Mgate er udviklet specielt til HVAC systemer

Udviklet speciel til HVAC løsninger.

Vores Modbus-til-BACnet protokol gateway er specielt udviklet til HVAC løsninger, så du hurtigt og let kan kommunikere med og hente data fra ældre HVAC løsninger og SCADA-systemer.

Men gør det også muligt for dig at anvende ofte billigere Modbus følere og energi metre i systemer, som overordnet er baseret på BACnet.

Produkt Info MGate 5217i.

Understøtter Modbus RTU / ASCII / TCP master / Client til BACnet / IP slave / server.
>  Sikre funktioner iht. IEC 62443 standarden.
>  Konfigurer Modbus kommandoer hurtigt ved at redigere dem i et Excel regneark.
>  Integreret trafik- og diagnosticerings værktøj for nem fejlfinding.
>  Industrielt design med udvidet temperaturområde og 2kV isolation.
>  Leveres i to udgaver, med mulighed for op til 600 eller 1200 punkter.
>  5 års reklamationsret.

Så let er det.

Denne video viser i 5 enkle step, hvor let det er at konfigurere MGate 5217i. Inden for kort tid kan du hente data fra dine Modbus enheder, så du let optimere din BACnet/IP HVAC energiløsning.

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Scroll to Top

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.