Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Unmanaged Ethernet Switch 16-port with QoS support

 

Introduktion.

Ultra kompakt unmanaged Ethernet switch med 16-porte i metal med support for QoS og Broadcast storm protection. QoS findes normalt kun på Managed switche, vælg denne model, hvis du vil spare penge.

 

EDS-2016-ML

Dette er sidste nye model i Moxa nye serie af kompakte og billige unmanaged switche med QoS support. Denne model vil have specielle godkendelser som IECEx, C1D2, Atex Zone 2, DNV, GL og NEMA TS2, for at møde det stigende og de krævende krav fra de forskellige industrielle områder.

Til at begynde med kan vi levere standard modellen med 16 RJ45 porte, i andet halvår af 2020 kommer modellerne med fiber indbygget, 2x Multimode eller 2x Singlemode.

Alle modellerne leveres som standard for temperaturområde -10 til +60°C, eller –T modellerne, som klarer -40 til +85°C.

 

Quality of Service / QoS

Efterhånden som Ethernet forbindelsen bliver brugt til flere og flere forskellige kommunikationsformer, bliver der rift om båndbredden. Vi kan ikke komme uden om, at nogen data er vigtigere at få frem hurtigere end andre, f.eks. VoIP eller PLC styringer, så vi har behov for at prioritere.

QoS er en funktion til at fortælle Ethernet switchen at nogen pakker har højere prioritet end andre. Kommer der flere pakker ind på samme tid, sørger Ethernet switchen for at den pakke med laveste QoS kommer først igennem, dernæst de andre.

QoS har været kendt i mange år, men kun i Managed switche. EDS-2016-ML serien er en unmanaged switch, som understøtter QoS, det vil sige til en meget lavere pris end de managed switche. Der er hermed muligt at understøtte QoS helt ud til sidste enhed til en lav pris.

 

EDS-2000 serie

Moxa har udviklet en helt ny serie af Ethernet switche, kompakte for at spare plads. I dag er det nødvendigt at installere en switch i allerede installerede løsninger, så jo mindre switch jo nemmere vil installationen forløbe.

I følgene skema kan du sammenligne de forskellige modeller. Ring til os, hvis der er  noget vi kan hjælpe med.

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Scroll to Top

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.