Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Unmanaged Ethernet Switch 5-port with QoS support

Unmanaged Ethernet Switch fra Moxa

 

Introduktion.

Ultra kompakt 5-port unmanaged Ethernet switch i plast eller metal med support for QoS og Broadcast storm protection. Fylder volumenmæssigt under halvdelen af Moxas populære EDS-205 som vi har solgt i flere år med success.

 

Porte på Moxas unmanaged Ethernet Switch

Mere kompakt.

Denne nye 5-port unmanaged Ethernet switch fra Moxa er utroligt kompakt og kan levres i en plastic eller metal udgave. Metaludgaven måler kun 18mm i bredden, 81mm i højden, 65mm i dybden og vejer kun 105g, plastik modellen er 1mm bredere men ellers samme mål, men vejer knap halvdelen, kun 56g.

Volumenmæssigt fylder de under halvdelen af den populære model vi sælger i dag, EDS-205 og EDS-205A. Så der kræves ikke længere så megen plads til den ved installation.

Standard temperaturområde er -10 til +60°C for både plastic og metal udgaven, men metaludgaven kan for de mere krævende installationer også leveres i en udgave for udvidet temperatur -40 til +75°C

 

Spar penge med Moxas Unmanaged Ethernet Switch

Lavere pris.

Denne nye serie af kompakte switche er prissat billigere end de modeller vi har leveret indtil nu, modellerne EDS-205 og EDS-205A. Vi regner derfor med, at denne nye serie vil overtage den del af det salv vi i dag har på de to andre modeller.

EDS-205 og EDS-205A series vil ikke blive faset ud, de vil fortsat kunne leveres. Årsagen er, at de har specielle godkendelser som den nye serie ikke har, og så kan den nye serie heller ikke leves med fiber, som EDS-205A serien kan.

Men omkring 80% af de installationer vi sælger til i dag, kan med fordel skiftes til den nye kompakte serie.

 

Unmanaged Ethernet Switch med QoS

QoS.

Denne nye serie understøtter QoS, så man er sikker på, at de pakker man har valgt er vigtige, prioriteres og altid kommer først igennem switchen og frem til modtageren. Dette er en almindelig og ofte anvendt funktion på managed switche, men det er første gang vi ser QoS understøttet på en unmanaged switch.

Det vil sige, at man ved flere installationer nu kan ”nøjes” med en billig unmanaged switch og spare mange penge, da en managed switch ligger i den høje ende prismæssigt.

På Ethernet switchen er en dipswitch til at aktive eller deaktivere QoS. Hvile pakker som kommer først igennem switchen er fast og er som vist på ovenstående skema.

 

Moxa 5 års garanti

5 års reklamationsret.

Selv om denne serie af switche er i den billige ende, yder vi stadig 5 års reklamationsret. Det gør, at du kan stole på kvaliteten, de er designet til brug i industrien.

 

Unmanaged Ethernet Switch dip switch indstillinger

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Scroll to Top

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.