Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Unmanaged Switch 8-port med QoS support

Introduktion til unmanaged switch.

Ultra kompakt unmanaged switch med 8-porte i plast eller metal med support for QoS og Broadcast Storm Protection. 8x RJ45 eller 7x RJ45 + 1x Multimode fiber. Fylder volumenmæssigt under halvdelen af Moxas populære EDS-208A.

 

Mere kompakt.

Denne nye 8-port switch serie fra Moxa er utroligt kompakt og kan levres i en plastic eller metal udgave. Måler kun 36mm i bredden, 81mm i højden, 65mm i dybden og vejer kun 163g, plastik modellen endnu mindre, kun 90g.

Volumenmæssigt fylder de under halvdelen af den populære model vi sælger i dag, EDS-208A. Så der kræves ikke længere så megen plads til installationen.

Standard temperaturområde er -10 til +60°C for både plastic og metal udgaven, men metaludgaven kan også leveres i en udgave for udvidet temperatur -40 til +75°C for de mere krævende installationer.

 

Lavere pris.

Denne nye serie af kompakte switche er prissat billiger, end de modeller vi har leveret indtil nu, modellerne EDS-208 og EDS-208A serien. Vi regner derfor med, at denne nye serie vil overtage den del af det salg vi i dag har på de to ældre modeller.

EDS-208 og EDS-208A serien vil ikke blive faset ud, de vil fortsat kunne leveres. Årsagen er, at de har specielle godkendelser som den nye serie ikke har, f.eks. Ex, DNV og EN50121..

Men omkring 85% af de installationer vi sælger til i dag, kan med fordel skifte til denne nye kompakte serie.

 

QoS.

Denne nye serie understøtter QoS, så man er sikker på, at de pakker man har valgt er vigtige, prioriteres og altid kommer først igennem switchen og frem til modtageren. Dette er en almindelig og ofte anvendt funktion på managed switche, men det er første gang vi ser QoS understøttet på en unmanaged switch.

Det vil sige, at man ved flere installationer nu kan ”nøjes” med en billig unmanaged switch og spare mange penge, da en Managed Switch ligger i en noget højere prisklasse.

På Ethernet switchene er en dipswitch til at aktive eller deaktivere QoS. Hvile pakker som kommer først igennem switchen er fast og er som vist på ovenstående skema.

 

5 års reklamationsret.

Selv om denne serie af switche er i den billige ende, yder vi stadig 5 års reklamationsret. Det gør, at du kan stole på kvaliteten, de er designet til brug i industrien.

 

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Scroll to Top

Stay updated - sign up for the Thiim Newsletter

Get it in your inbox 1-2 a month and keep yourself updated with new products and other news.