Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Sikring af dine industrielle netværk for fremtiden

Skal dit IT/OT netværk fremtidssikres?

I dagens teknologiske verden er det afgørende for enhver virksomhed at følge med udviklingen og optimere sine industrielle netværk og IT og OT (Operationel Teknologi) netværksintegration.

For IT og OT smelter sammen, og det åbner døren for spændende muligheder, men det bringer også nye udfordringer med sig.

Lad os udforske, hvordan du kan fremtidssikre dit industrielle netværk og forberede dig på den digitale fremtid.

 

Hvad betyder IT og OT-sammensmeltning?

Traditionelt set har industrielle og operationelle netværk (OT) været adskilt fra de mere generelle informationsnetværk (IT).

Men i dag er de to verdener begyndt at smelte sammen, og det er ikke længere tilstrækkeligt at have separate industrielle netværk.

Denne sammenkobling er en nødvendighed for virksomheder, der ønsker at optimere deres processer og forberede sig på en mere digital fremtid.

 

Her er nogle typiske forhindringer

Industrielle netværk typiske forhindringer

  • Dataoverførsler kan blive forsinket eller endda gå tabt, når omfanget af sammenkoblede industrielle netværk øges.
  • OT-delen er udsat for cybersikkerhedsrisici, når der nu pludselig er forbindelse mellem de to netværk, OT og IT.
  • Traditionelle metoder og værktøjer til netværks-administration er måske ikke tilstrækkelige til den stadig mere komplekse netværks-infrastruktur.

Hvordan kan du fremtidssikre dit OT-netværk?

At fremtidssikre dit OT-netværk er afgørende, men det er ikke en let opgave. Der er dog trin, du kan tage for at forberede dig:

  1. Opnå problemfri kommunikation

Det første skridt er at sørge for, at dine netværkskomponenter, både i OT og IT, er i stand til at kommunikere problemfrit. Moxa tilbyder pålidelige netværksløsninger, der kan støtte dine nuværende og fremtidige dataforbindelsesbehov og sikre kontinuerlig drift.

  1. Minimer sikkerhedsrisici

Med den stigende integration mellem IT og OT er cybersikkerhed afgørende. Moxas netværksløsninger er designet med ekstra sikkerhed for at beskytte dine OT-netværk mod trusler og opretholde systemets tilgængelighed.

  1. Maksimer driftseffektiviteten

En centraliseret netværksstyring kan hjælpe med at forenkle administrationen og gøre det nemmere at planlægge, styre og vedligeholde dit netværk. Moxa tilbyder disse løsninger for at optimere din netværksdrift.

 

Hvordan Moxa kan hjælpe dig med at fremtidssikre dit industrielle netværk?

Oplev udviklingen af industrielle netværk med Moxa i videoen her:

Med Moxa er springet fra eksisterende industrielle netværk til næste generation af netværk lige til. For Moxas industrielle netværksløsninger er skræddersyet til at imødekomme dine nuværende og fremtidige behov.

Her får du 3 løsninger:

 

Edge-til-core løsninger

Moxa giver dig de nødvendige værktøjer til at opbygge et pålideligt netværksgrundlag, der kan fremtidssikre dit netværk og muliggøre problemfri dataforbindelse mellem OT og IT.

Edge-to-core industrielle netværk

Produkter:

 

Netværksløsninger med ekstra sikkerhed

Moxas Ethernet-produkter er designet med sikkerhed for øje og beskytter dit netværk ved hjælp af segmentering og overvågning for at forhindre cybertrusler.

Netværksløsninger med ekstra sikkerhed

Produkter:

 

Centraliseret netværksstyring

Med Moxas løsninger kan du nemt administrere dit industrielle netværk i realtid og optimere driften på tværs af alle lag af netværket.

Centraliseret netværksstyring

Produkter:

 

Tag fat i os for mere information

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan Moxas løsninger kan hjælpe din virksomhed, så tøv ikke med at tage fat i Poul eller Søren her.

Vi er her for at hjælpe dig med at tage skridtene mod at fremtidssikre dit netværk og forberede dig på de udfordringer og muligheder, der venter forude.

Brug for hjælp?

Scroll to Top

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.