Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

IIoT & Industriel IT

IIoT løsninger og industriel IT til styring og overvågning for optimering af drift og energiforbrug, og minimering af nedetid.

Vi er Moxa's officielle danske partner

Vi har i over 25 år været Moxa’s officielle partner i Danmark.

Vi hjælper dig via den nyeste IIoT og industriel IT viden & teknologi

- indenfor IIoT soft- og hardware fra bl.a. Moxa - med at:

Optimere og fremtidssikre dine industrielle IoT løsninger​

Skabe de bedste OT løsninger (Industrial Internet of Things)

Samle data til fremtidige forbedringer og effektiviseringer

Ønsker du som tekniker at opnå en robust og sikker dataoverførsel fra operationelle teknologi (OT)-enheder til it-baserede cloud-tjenester?

At sikre, at data-transmissionen er præcis, sikker og hurtig, og få realtid indsigt i dine enheder, forhindre fejl, og opnå en succesfuld drift og udvikling af din virksomhed?

Ved at forbinde dine industrielle enheder kan du frigøre potentialet i industriel intelligens. Det kan accelerere projektudviklingen og fremskynde processen fra idé til marked.

Her får du...

Den bedste hardware

Ud fra alle de krav du har til standarder og certificering, temperatur, miljø, I/O interface, ydeevne, holdbarhed og garanti, hjælper vi dig med at finde den bedste IIoT hardware-løsning.

Det bedste software

Du får brugervenlige software-løsninger, der gør det let at overvåge dataindsamling, trådløs/mobil kommunikation og applikationer til aflæsning og kommunikation med fjerne enheder.

De bedste eksperter

Når du kontakter os, kommer du straks i kontakt med teknisk uddannede medarbejdere med mange års erfaring i IIoT og industriel IT, som er til for at hjælpe dig med at finde den for dig helt rigtige IoT løsning.

De bedste leverandører

Du finder hos os de leverandører, som på verdensplan er førende indenfor udvikling af IoT løsninger, og er gennemtestede, pålidelige og anerkendte brands.

Den bedste support

Her kan du få teknisk industriel IT support før køb, så du sikrer at du får det der passer ind (kompatibelt, miljø, certificering mm). Du kan få klargjort maskiner og installeret software.  Og har du brug for teknisk support efter køb, så hjælper vi dig med installation, konfigurering, fejlfinding mm.

Industriel IT PC skærm med koder
IIOT netværks switch
Scroll to Top

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.