Industri PC

Industri PC, DNV godkendt, x86 & ARM processor

Industri PC’ere kaldes også embedded computere, og  dækker over mindre kompakte computere, typisk med et operativ system installeret ved levering og en del funktioner som standard, f.eks. serielle porte, digitale og analoge in- og udgange, flere skærmudgange, USB m.m. Vi forhandler embedded computere med DNV, x86 CPU eller ARM processorer.

x86 processor

Til de løsninger som kræver kraftige CPU’er til datahåndtering, hvis der skal installeres standard Windows programmer eller kunden har erfaring med Windows, foreslår vi en embedded computer med en x86 CPU, f.eks. en Intel i7.

x86-computere uden blæsere i industriel kvalitet har bestået strenge tests og overholder strenge industrielle standarder for at sikre, at de kan levere langvarig, pålidelig drift selv i barske miljøer. Det gør dem perfekte til tung industri, transformerstationer og forsyningsselskaber, transport, olie og gas og maritime applikationer.

x86-computer

ARM processor

Til de mere simple opgaver, der ikke kræver den store CPU kraft, anbefaler vi en løsning baseret på en ARM processor. Disse vil typisk være installeret med et Linux operativ system ved levering og kræver derfor en grundig viden inden for dette felt. Når man først er kommet i gang, er fordelen at løsningerne er mere kompakte og den samlede pris lav.

ARM-baserede computere tilbyder trådløse, kompakte og industrielle computere uden blæsere, og er bygget til pladsbegrænsede automatiseringsapplikationer. Disse computere er specielt designet til langtidsdrift og til fjernovervågning af dataindsamlingsapplikationer.

 

arm-baseret

Brug for hjælp?

Kontakt vores eksperter:

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.