Netværksovervågning & SCADA

Netværksovervågning, SCADA og OPC-UA

For at computerne kan køre, skal de have installeret er operativsystem, f.eks. Windows eller Linux. Men vi tilbyder også andre software pakker, som f.eks. software til overvågning af netværket (til rapportering af fejl og utilsigtede hændelser), OPC-UA servere og programmer til styring af processer og visualisering.

Overvågning netværk

MXview er Moxas visuelle overvågningsværktøj for industrielle netværk med op til 1000 enheder. Installer MXview på din PC, søg, og få et visuelt overblik over, hvilke switche der er i netværket og hvordan de er koblet sammen. Giver et fint overblik og kan være med til at spare tid ved fejlopkoblinger. Fås i flere versioner, afhængig af antal enheder der er support for. Gratis version for 20 enheder kan rekvireres hos os.

mxview

Visuelt er bedre end skemaer

Skemaer med diverse værdier og oplysninger er gode, når man er vant til at arbejde med det, men for personer, som ikke er nede i detaljerne, er en visuel løsning meget mere brugbar. Med Moxas MXview får man vist alle switche i netværket, med forbindelser på port niveau. Så nu er fejlmeldingen ikke længere IP 192.168.0.24 port 3 men et billede af switchen, port 3 og en rød forbindelse. Og det er nemt at se, hvilke andre dele af netværket, som vil blive berørt af den viste fejl.

Central konfiguration og firmware opgradering

MXview giver ikke kun et visuelt overblik, men kan også gøre det enklere at opdatere firmware, konfigurere switchene og lave backup af konfigurationerne. Når man visuelt kan se alle switchene og hvordan de hænger sammen, er det meget nemmere at forstå det hele.

moxa-mxview

Rapportering af trafik og hændelser

MXview kan indsamle og vise trafik på de enkelte switche, så man på forhånd og i god tid, kan ændre sammensætningen, og forhindre flaskehalse. Ligeledes indsamlers data og alarmer fra netværket.

Integration til andre systemer

MXview optræder som en standard kompatibel OPC-UA 2.0 server, og diverse informationer kan derfor let overføres til en SCADA eller HMI løsning.

MXview findes i en gratis udgave for op til 20 enheder. Det er en demoversion, men det er en fuld version og der er ingen tidsbegrænsning. Til de større netværk, hvor MXview har sin berettigelse, kan man vælge mellem 50, 100, 250, 500 og 1000 noder. Når man har købt en af pakkerne, kan man efterfølgende købe udvidelsespakker for 50 brugere per pakke.

SCADA

Brug for hjælp?

Kontakt vores eksperter:

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.