Seriel kommunikation

RS232, RS485, seriel kommunikation & Moxa Nport

Seriel kommunikation via Ethernet, RS232, RS485 og USB er de sidste 10 år blevet meget populært og bruges i dag i mange installationer. Årsagen til det er, at der er installeret Ethernet kabler rigtigt mange steder og der er ingen begrænsning i afstanden. Og med hensyn til USB, så har alle computere i dag, også embedded computere, en USB port.

Nport

Seriel til Ethernet, fra Moxa kaldet en NPort, ’flytter’ den serielle port, som tidligere sad på en computer, ud til det sted, hvor den skal bruges og forbundet via Ethernet. De leveres i flere forskellige udgaver med en eller flere RS-232/422/485 porte, isoleret, krypteret og også for trådløs kommunikation (WiFi). Den mest almindelige anvendelse er at installere en driver, så man får en eller flere COM porte på sin computer eller virtuelle server, men de understøtter også TCP Server/Client, Reverse RealCOM og meget mere.

moxa-nport
nport
nport-5600

USB

USB modulerne leveres også i flere udgaver, med en eller flere RS-232/422/485 porte, isoleret. Installer driveren, tilslut USB enheden, og du har nu en eller flere COM porte til rådighed. En smart og nem løsning, nu der ikke længere er serielle porte på en standard computer/notebook.

moxa-usb-seriel
moxa-uport

Brug for hjælp?

Kontakt vores eksperter:

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.