Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Industriel 4G LTE Cat 1 trådløs Gateway

 

Introduktion 4g LTE.

Ultra lavt effektforbrug (<40mW i standby), pålidelig forbindelse med GuaranLink, 2 SIM kort, robust ATEX Zone 2 / IECEx og Cyber sikkerhed for Industriel Automation IEC 62443-4-2.

 

4G eller LTE?

Ligesom 3G kunne fås i forskellige hastigheder (standard, HSDPA og HSPA), leveres 4G også i forskellige hastigheder. Ved 4G benævnes de dog mere matematisk som LTE CAT 1, LTE CAT 2, LTE CAT 3, LTE CAT 4 og så videre. LTE er en sammentrækning for Long Term Evolution.

Data sendes i blokke på 10 eller 20MHz, hvor den hurtigste hastighed opnås ved 20MHz, alternativt ved at stakke 2x 10MHz. Ved 10MHz får man en lavere båndbredde, til gengæld er der så plads til flere enheder.

Lidt groft betragtet vil man ved 4G LTE CAT1 få 10MB download og 5 MB upload og ved 4G LET CAT 5 få 300MB download og 75 MB upload hastigheder. Dog vil man typisk kun få den halve eller lavere hastighed i praksis.

I vores daglige arbejde og privat kan vi i dag ikke undvære vores smart telefon. Vi bruger den til at læse emails, hente data og se film, hastigheden er en vigtig faktor. Jo hurtigere mobil forbindelse vi kan få, jo bedre.

Men for mindre enheder i industrien der overvåger forskellige processer, overføres der ikke mange data, til gengæld er et lavt strømforbrug ofte et krav. Ved 4G LTE CAT 1 er 10MB/5MB rigeligt, til at overføre de få data man har, til gengæld kan det gøres ved et lavere effektforbrug.

 

OnCell 3120-LTE-1

Vores nye modem som understøtter 4G LTE CAT 1, har fået model nummer OnCell 3120-LTE-1. Der er tre modeller, alt efter hvilken verdensdel de skal bruges (-US, -EU eller –AU), da der er lidt forskel på hvilke bånd/frekvenser der bruges.

Vores Gateway leveres med 4G modem installeret og klarer som standard 0° til 55°C, men er det ikke nok, kan du bestille modellen for udvidet temperatur (-T), den klarer 30° til 70°C.

Enheden kan forsynes fra 9 til 36VDC og har et lavt effektforbrug på typisk 5W, eller mindre end 40mW i standby.

Der følger ikke antenner med, men det er muligt som option at bestille lige præcis den eller de antenner som passer lige netop til den opgave de skal løse, der er flere at vælge mellem.

 

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Brug for hjælp?

Scroll to Top

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.