Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Kompakt Industriel 4G Router

 

Introduktion.

Har du brug for en kompakt og billig router for 4G eller CAT1/NB-IoT, uden at gå på kompromis med funktion og kvalitet, skal du prøve denne nye model IR302 fra Inhand, også mulighed for WiFi.

 

Flere muligheder for netværkstilslutninger.

Med IR302 har du flere muligheder for at vælge den eller de netværksforbindelser du har brug for. Fra den kablede 100Mbit forbindelse, den hurtige mobilforbindelse LTE CAT4 og mellemhurtige og langsommere CAT1, CATM, NB-IoT og alternativt også WiFi. Alt dette gør det nemt at få forbindelse til din enhed.

 

Pålidelige forbindelser.

IR302 sikrer dig at du altid kan få fat i din decentrale enhed, da det er muligt at koble de forskellige forbindelsesmuligheder op som redundante forbindelser.

Vælg f.eks. den kablede forbindelse som hovedforbindelse og den mobile forbindelse, evt. WiFi forbindelsen som backup.

Har du kun mulighed for mobil forbindelse, men stadig vil være sikker på redundant forbindelse, understøtter IR302 to SIM kort. Vælg SIM kort fra to forskellige udbydere, så er du sikker på, at hvis det ene ikke kan få forbindelse, så kan det andet. Specielt anvendeligt ved enheder som f.eks. er installeret i et køretøj eller en færge.

Modemmet sørger hele tiden for at kontrollere forbindelsen. Opstår der et problem, søger modemmet selv for at genetablere forbindelsen.

 

Dine data er sikret så godt man kan.

Vi går meget op i at sikre at dine data ikke komme andre i hænde og at andre ikke kan komme ind og ødelægge noget. Derfor har IR302 flere grundlæggende sikkerhedsfunktioner som følgende.

Beskyttelse af datatransmission:
IPsec VPN, PPTP, OPEN VPN…

Beskyttelse mod eksterne angreb:
Firewall med SPI-detektering, adgangskontrol, DDoS-forsvar, virtuel IP-kortlægning, IP-MAC-binding osv.

Beskyttelse mod ændring af enhedens opsætning:
Flere forskellige niveauer af sikkerhed ved login med adgangskoder.

 

Industrielt design, let at designe ind i din løsning.

IR302 er meget kompakt og gør det let at få plads til den de fleste steder, enten ved nye installationer eller udvidelse af allerede eksisterende installationer. IR302 kan som standard monters på en flade med de to små vinkelbeslag, som følger med. Til de installationer som baseres på DIN-skinner, kan vi tilbyde et lille DIN-skinne beslag.

 

Effektiv enhedsadministration.

Med cloudplatformen InHand Device Manager er det let at overvåge og administrere et stort antal enheder eksternt. Det forbedrer effektiviteten, du har overblik og kan let rette fejl hjemme i firmaet uden at skulle bruge mange penge og tid på at køre/rejse ud til de enkelte enheder.

Device Manager er gratis og en effektiv og praktisk administrationstjeneste af enhederne.

 

Let tilgang til de decentrale enheder.

Standard SIM kort har den ulempe, at de kan forbinde til Internettet men desværre ikke den anden vej. Man kan ikke på et givent tidspunkt forbinde til et modem, da det ingen tilgængelig Public IP adresse har.

Dette kan man løse ved at købe dyrere SIM kort, som enten har Public IP adresser eller endnu dyrere, kører I deres private data lag. Isæt et problem, hvis man har enheder i forskellige lande, som man gerne vi have adgang til.

Med Inhands InConnect service, kan man bruge almindelige og billige SIM kort. Man kan købe danske kort i Danmark, tyske i Tyskland og så videre. Man konfigurerer IR302 til at danne forbindelse direkte til en valgt servere. På denne servere konfigurere man hvilke enheder, som sidder bag de enkelte routere og nu kan enheder i den ene ende i landet kommunikere med enheder i den anden ende af landet eller verdenen. Ikke kun 1 til 1 men 1 til mange.

Inhands InConnect Service er gratis så længe det er nogen få enheder og ikke alt for megen date der skal overføres, så det er let og billigt at komme i gang. Og udvides løsningen, eller har du et større projekt fra starten, hjælper vi med at beregne behovet og give en pris du ikke vil blive skuffet over.

 

 

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Brug for hjælp?

Scroll to Top

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.