Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Leder du efter en pålidelig computer?

pålidelig computer fra Moxa

 

Introduktion.

Med denne nye kraftfulde pålidelig computer får du sikkerhed ud over det normale, da den er designet for brug i tog. Mulighed for WiFi, 4G LTE, mSATA SSD disk, 2 RAID diske 2,5” i skuffe og meget mere.

 

moxa logo

 

Hvad betyder mest for dig, pris eller kvalitet?

Når du vælger et produkt til en opgave, vælger du så ud fra prisen eller kvaliteten? Mange vælger i først omgang ud fra prisen, men opdager hurtigt at udgifter til service og nedbrud koster meget mere end man i første omgang havde forestillet sig.

Denne nye V2406C serie af embedded computere fra Moxa er udviklet til brug i tog, til kommunikation inde i selve toget og kommunikation ud til internettet. For at leve op til de høje krav der stilles inden for jernbanen, f.eks. til vibrationer og transienter/støj, kræves stor viden om hvordan et produkt skal designes og hvilke komponenter som kan anvendes.

Og når man så topper det med en kraftfuld Intel i7 CPU og lover enheden kan bruges fra -40 til +70°C, uden aktiv køler/blæser, så siger det noget om kvaliteten.

Denne V2406C serie af embedded computere er ikke kun for brug i tog, men også til de mere krævende installationer, hvor man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og ønsker en løsning uden nedbrud.

 

V2406C serie set forfra

V2406C serie set bagfra

 

Mange muligheder.

Der er 4 modeller at vælge mellem, med Intel CPU’erne Celeron, i3, i5 og i7. Modellerne i3 og i7 kan ydermere som standard levreres med coating (CT), så enhederne ikke angribes af fugt eller saltholdig luft.

V2406C serien understøtter Linux Debian 9 og Windows 10 Embedded IoT Ent 2019 LTSC 64 bit som installeres på en mSATA mini-PCIe SSD disk. Data gemmes på de to 2,5” HDD eller SSD diske, som er hot-swapable og kan køre RAID. Flere muligheder, f.eks. som video server, eller hvis man bare vil sikre sine data ekstra sikkert.

Mulighed for 2 mPCI kort for installation af WiFi og LTE/4G/GPS kort. Ønsker man at bruge denne embedded computer i køretøjer, som kommer rundt omkring, har V2406C serien indbygget slots for op til 4 SIM kort, så man er sikret dækning.

Hent V2406C seriens datablad nederst på denne side og få detaljerede tekniske informationer om hvad man ellers får med denne serie.

 

foto af V2406C

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Brug for hjælp?

Scroll to Top

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.