Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Low-cost Industrial Router

 

Introduktion.

InRouter IR600 er en Industriel VPN router (server/klient) af høj kvalitet til en lav pris.
Flere modeller at vælge mellem med 3G, 4G eller LTE CATM og WiFi.
Mulighed for 4-port switch og 2x SIM.

 

Stabil forbindelse.

Stabil forbindelse er vigtig for Industrielle løsninger. Upålideligt netværksprodukt er ikke i stand til at komme sig efter fejl og det kan være nødvendigt manuelt lokalt at genstarte enheden. Er der tale om installationer på steder, som ikke er bemandet, resulterer det i længere nedetid og det kan være meget omkostningskrævende.

InRouter 600-S serien har indbygget hardware Watch-dog, så lige meget om der opstår en softwarefejl eller enheden ved mobile forbindelser mister opkoblingen, så sørger den for at Routeren selv genstarter og kommer op at køre igen. Der er flere niveauer at fejldetektering, så enheden hurtigt kommer op at køre igen. Dette sikrer at der altid er forbindelse til enhederne bag Routeren, uanset hvor den er installeret.

 

Nem at administrere.

InRouter 600-S serien ¬understøtter flere forskellige og professionelle konfigurationsværktøjer, der dækker hvert trin fra installation på stedet, internetadgang til daglig vedligeholdelse. Dette gør det nemt for industrikunder at gennemføre installationen og overvåge/vedligeholde større installationer.

 

VPN og datasikkerhed.

InRouter 600-S serien er designet med omfattende sikkerhed til at beskytte installationen, herunder krypteret VPN og firewall.

Transmission
IPSec VPN, L2TP, PPTP, OPenVPN og CA.

Firewall
SPI (Stateful Packet Inspection), SSH (Secure Shell), intrusion protection (Ping blocking), DoS defense, attack defense, IP-MAC binding, etc.

 

Central vedligeholdelse.

InRouter 600-S serien understøtter InHand’s ”Device Touch Cloud”, der giver operatører mulighed for at udføre fjerndiagnostik, fejlsøgning og programmering og debugging fra centralt sted.

Når der modtages fejlalarmer, kan operatører logge ind på den lokale ”Device Touch-klient”, og få adgang til lokale enheder bag Routeren via on-demand VPN-tunnel.

InHand’s ”Device Touch Cloud” giver en sikker, hurtig og effektiv måde at opnå vedligeholdelse af enheder uden selv at være på stedet.

 

Modellerne.

InRouter 600-S serien kan deles op i to grupper; IR611-S som er en flad udgave med 1x RJ45 LAN stik til montering på en plade og IR615-S med 4x RJ45 LAN switch + 1x RJ45 WAN til montering direkte på en DIN-Skinnne.

De to modeller kan efter behov leveres med eller uden WLAN, 3G HSPA+, 4G og LTE CATM.

Til de mere krævende installationer, kan IR615-S serien også leveres i en udgave, der understøtter 2 SIM kort. Enten ved stationære installationer, hvor man vil være sikker på at have en backup forbindelse hvis den første er nede på grund af service eller ved mobile installationer, f.eks. i en lastvogn eller på et skib, som krydser en landegrænse.

Som noget helt nyt, frigives en ny model her sidst på året som understøtter DMVPN (Dynamic Multipoint VPN).  Det er en teknik hvor man via VPN kan koble flere lokationer sammen uden at skulle bruge timer på at konfigurere de enkelte routere manuelt step-by-step. Data er krypteret ved IPsec, hvilket gør DMVPN til en fortrukken løsning ved sammenkobling af flere lokationer.

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Brug for hjælp?

Scroll to Top

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.