Moxa

Vi har i over 25 år været Moxa officielle partner i Danmark og har leveret Moxas innovative, effektive og pålidelige løsninger.

Vi er Moxa's officielle danske partner

Vi har i over 25 år været Moxa’s officielle partner i Danmark.

Thiim har i over 25 år været Moxa officielle partner i Danmark og har leveret Moxas innovative, effektive og pålidelige løsninger, der har gjort danske virksomheder i stand til at fokusere på det, de er bedst til – at vokse forretningen.

Når du får din Moxa-rådgivning hos Thiim, taler du med en ekspert. Thiims teknikere gennemfører årligt Moxas tekniske træning og eksamen, og dermed er vi det officielle Moxa Technical Support Center (MTSC-certificeret) i Danmark.

Moxa har siden 1987 arbejdet med opkobling til industriel automation, der optimerer kommunikation og samarbejde mellem systemer, processer og mennesker. Det handler ikke kun om hurtige forbindelser, men også sikre og holdbare netværksløsninger. Løsninger, der hurtigt og sikkert tilpasser sig de stadigt skiftende krav fra automationsindustrien og er brugervenlige.

Deres produkter anvendes bredt indenfor fremstilling, jernbaner, energi, olie og gas, marine og transport til opbygning af industrielle netværk (som fx switche, routere, gateways, bridges), forbindelse mellem industrielle netværk (servere, convertere, I/O mm), og desuden x86computere, panel-PCer, display og system software. For Moxa ved, hvad det kræver at bygge sømløse konvergerede OT/IT-forbindelser til din industrielle digitale transformation.

Moxa har stor fokus på cybersikkerhed, hvorfor deres dedikerede CSRT (Moxa Cyber Security Response team) hele tiden holder sig opdateret på hackertruslen og hvordan kunderne kan undgå angreb.