Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Strømrelæ

Fejlstrømsrelæ

Fejlstrømsovervågning for afgreninger og hele systemer tilbydes af Thiim A/S.

Relæer, der overvåger isolationsforringelse og fejl.

Relæer, der giver en tidlig advarsel, hvis en lækstrøm overstiger et forudindstillet niveau for jordfejl, hvilket kan have stor indvirkning på maskiner og mennesker.

Thiim A/S tilbyder også forskellige relæer til overvågning af strøm eller spænding.

stroemrelae-trefaset

Strømrelæ DC

IDRA DC-strømrelæet er en omkostningseffektiv løsning til overvågning af en jævnstrøm.

For at tillade en høj kontinuerlig strøm er enhederne for strømme over 10 A forsynet med 500 mm ledninger på 2,5, 4,0 eller 6,0 mm2. Strømmen overvåges ved hjælp af et Reed-kontakt, og sætpunktet er fast.

Anvendes som input til PLC’er til over- eller understrømsovervågning af DC-belastninger eller ladestrømme.

Etfaset strømrelæ

Strømrelæet er designet med en mikrocontroller. Med programmérbar rækkevidde, funktion og timing kan den programmeres til at dække alle slags applikationer.

Den overvågede strøm føres gennem en intern shunt med et spændingsfald på 50 mV ved fuld rækkevidde. For ekstrem støjimmunitet bliver spændingen derefter forstærket i en afbalanceret, ensrettet, gennemsnitlig forstærker, og sammenlignet med en forudindstillet referencespænding. AC og DC strøm mellem 1 mA og 10 A kan måles direkte.

Ved hjælp af en strømtransformator eller en shuntmodstand kan rækkevidden udvides uden grænser.

AC strømrelæ

Strømrelæet er designet til at dække  AC-strømovervågning og kontrolapplikationer – herunder differensstrømmåling (jordlækage) – i området fra 5mA til 100A. Til ekstern overvågning af den aktuelle indgang er der en 20mA udgang signal relateret til max. af det indstillede område. Differentialet kan justeres fra 1 til 50 % af den indstillede udløsningsstrøm. Ved hjælp af DIP-switche, kan selve relæfunktionen indstilles til at detektere over eller under strøm med fejlsikker relæfunktion.

Anvendes som jordafledningsrelæ – med op til 2 ledninger på 6mm2 (63A) gennem relæet – indstillingen af ​​en 30mA grænse kan ganske enkelt gøres ved at trykke på testknap – for en 30mA fejlstrøm gennem CT’en – og justering af turpunkt for at droppe ud.

IMAA-stroemrelae

Brug for hjælp?

Kontakt vores eksperter:

Scroll to Top

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.