Free cookie consent management tool by TermsFeedUpdate cookies preferences

Ultra kompakt Ethernet Switch med QoS

 

Introduktion.

Industriel unmanaged Ethernet switch med QoS og BSP til en lav pris. Monteres på DIN-skinne, fylder ikke meget, med 5 eller 8 porte og fiber eller mere. Kan leveres i plast eller metal hus.

Se video på Youtube, tryk her…

 

Hvorfor?

Ethernet findes nu i mange industrielle applikationer, da det er let at installere og forbinde, der findes mange Ethernet I/O moduler og data overføres let videre til SCADA løsningen eller via op i skyen til f.eks. Azure eller Amason.

Men i de fleste tilfælde er størrelsen af enhederne og prisen en vigtig faktor.

Moxas nye EDS-2000 serie er netop udviklet med det formål at kunne tilbyde mere kompakte enheder til en billigere pris.

 

 

Modellerne.

EDS-2000 serien starter ved de helt små og kompakte 5-ports udgaver, i plastic eller metal, med en højde mindre end et kreditkort.

I sammen serie findes også 8-port modellerne, som også kan leveres i en udgave med indbygget Multimode fiber, SC eller ST stik.

Produkterne er udviklet og baseret på kvalitetskomponenter, så de lever op til Moxa kendte høje kvalitet og kan vælges til de mere krævende installationer der skal køre 24×7.

Og med det nye design, er det ydermere lykkedes Moxa at få produkterne gjort klar til salg til en pris som er under det vi normalt ser for lignende Ethernet switche.

 

 

QoS.

Jo flere enheder man sætter sammen via Ethernet, des mere trafik. Nogen data er vigtigere at få frem hurtigt end andre, dette kan man styre via QoS.

QoS gør det muligt at give alle TCP pakker en værdi, så de pakker med højeste værdi, kommer først gennem switchen, de har højere prioritet. Som eksempel kan nævnes VoIP eller styring af I/O moduler.

QoS er almindeligt anvendt i større installationer med mange Ethernet enheder, men har indtil nu krævet man skulle købe de noget dyrere Managed switche.

EDS-2000 serien er den første Unmanged switch som understøtter QoS. Så bruger du QoS i din/dine installationer i dag, eller plan om at gøre det, så kan du med denne serie spare endnu flere penge.

 

 

Komplet serie.

Fra Moxa kan vi lever Ethernet switche fra de små, kompakte og billiger switche op til de mere komplekse med mange porte, specielle godkendelser m.m.

Ring til os på telefon 4485 8000, så vil vi hjælpe dig med at vælge de produkter som passer bedst til din/dine opgaver.

 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Brug for hjælp?

Scroll to Top

Hold dig opdateret – tilmeld dig Thiim’s nyhedsbrev

Få det på mail 1-2 gange om måneden, og følg med i nye produkter og andre nyheder.